5 Essential Elements For iş ayakkabısı s3

Wiki Article

Climazone özelliği sayesinde nemi dışarı atan, nefes alan ve ayakların kuru kalmasını sağlayan Uvex Movement Model İş Ayakkabısı, S1 koruma sınıfileında yer alır. Yüksek teknolojiyle üretilen mikro kadife malzemeli dış yüzeyi ayaklarınızın gün boyu rahat hissetmesine lawnım eder. Baskı noktaları olmadığı için ayakları yormaz.

Mekap İş güvenlik ayakkabılarında kullanılan çelik burun koruyucu, En ISO 20345 normalı tarafından belirtilen two hundred Joule darbeye dayanım ve koruma sağlamaktadır. Geniş kalıp yapısıyla rahat bir kullanım sunmaktadır.

İş sahaları dahilinde ağır çalışma ortamlarında sıklıkla karşılaşılan sorunlardan olan ayak ve bacak yaralanmaları için tedbiri elden bırakmamak bu konuların en başında gelen ayrıntılardandır. 02.092019

Beden 37Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 38Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 39Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 40Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 41Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 42Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 43Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 44Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 45Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 46Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 2'ci Ayakkabıda Ekstra three hundred Tl indirim 1 Adet

Her iş sektöründe olduğu gibi yol yapımı ve şantiyelerde hızlı kirlenebilen ayakkabılar uygun olmayabilir. Her türlü riske karşılık olarak ve kullanım kolaylığı açısından şantiye işçi ayakkabılarında bağcık olmamalıdır. Ayakkabının ön kısımlarında mutlaka koruyucu bir burunluk bulunmalıdır. Ayak parmaklarının sağlığı ve konforu açısından bu unsur önemli bir detaydır.

Yüzün tamamını kaplayacak ergonomik tasarım ve orta derece sertlik burun teli ile en iyi filtrasyonu sağlamaktadır. Kalın ve yumuşak yapılı kulak lastigi ile gün içerisinde kulağımızı rahatsız etmez uzun kullanım sağlar. three Katlı kumaş ve full utrasonik cihazlar ile üretimi gerçekleştirilen cerrahi maskelerimiz paketleme aşamasında ultraviyole sterilizasyon ile el değmeden paketlenmektedir. Günlük fifty.000 maske üretim kapasiteli ayakkabi işletmesi üretim tesisimiz iş ayakkabısı giyemez raporu örneği sizler için 7/24 en kaliteli maskeleri üretmektedir. Daha fazla bilgi için Cerrahi maske kategorisini inceleyiniz.

İş güvenliği ayakkabısı kışlık ve yazlık olarak kullanılabilecek alternatifler mevcuttur.

rahatça nefes almasını sağlar. ✔ Esnek ve hafif: mekap iş ayakkabısı İş ayakkabıları sertleştirilmiş ve dayanıklıdır, gün boyu maksimum konfor ve güvenlik sağlar. Sıradan iş ayakkabılarından daha

Bu yazıda, S3 iş ayakkabılarına ilişkin kapsamlı bir rehber sunacağız. S3 İş Ayakkabılarının Özellikleri:

her alışverişte Akakçe yanınızda. Nerede olursanız olun alışverişe Akakçe'den başlayın.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Çalışma şartlarında ve ortamınızın gerektirdiği koşullarda vücudunuzun duruşu ve iskelet sisteminizi kullanışınız son derece önem taşımaktadır. Ayakta kaldığınız her süreçte konfor son derece dikkate değerdir.

KauçBritish isles tabanlarıyla yere sıkıca tutunur ve kaymaları önleyerek sizi güvende tutar. İnşaat ve ağır sanayi işlerinde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Esnek tasarımı sayesinde ayakkabıyı dilerseniz koşuda da kullanabilirsiniz. Estetik bir spor ayakkabı duruşu sergileyen modeli günlük kombinlerinizde de değerlendirebilirsiniz.

İş şartları ve çalışma koşulları ağır olup bu tarz ayakkabılar iş ortamında kullanılmaz. İş ayakkabıları ile rahat, konforlu ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturabilirsiniz.

Report this wiki page